Találatok

A cégről

RÓLUNK

(BELIEMA® ÉS WALURINAL®)

 

Idelyn®

 

Az Idelyn® a Walmark női intim egészséggel foglalkozó termékcsaládja. Az Idelyn 2015. évi bevezetése óta egy olyan messzemenő és jelentőségteljes küldetést tűztünk ki magunk elé, amely nem más, mint a „Női erő visszaállítása”.

 

Szeretnénk végre ledönteni a női intim területekkel kapcsolatos tévhiteket és tabukat. Azt szeretnénk, hogy a nők szabadon beszélhessenek a testükről, így könnyebben meg is érthessék annak működését. Ezért azon túl, hogy kiváló minőségű termékeinkkel segítséget nyújtunk a hölgyeknek intim problémáik kezelésében, szeretnénk, ha a nők szégyenkezésmentes és felvilágosult beszélgetések révén visszanyernék magabiztosságukat.

 

Beliema® az Idelyn-től

 

A Beliema® termékcsalád fő célkitűzése a vagina egészségének megőrzése. A gondosan kifejlesztett termékek segítenek helyreállítani és megőrizni a hüvely egyensúlyát, így segítséget nyújtanak a hüvelyi fertőzések kezelésében, megelőzésében és a tünetek enyhítésében.

 

A Beliema® további céljai közé tartozik, hogy ledöntse a vagina szót övező tévhiteket. Ez nem egy csúnya szó. Ez egy név a sok közül, amelyet a nők intim testrészére használunk, és amelyről a nőknek nyugodtan és kényelmetlenség nélkül kellene beszélniük. Ez azért fontos, mert a nyílt kommunikáció a legjobb módja annak, hogy a nők megtanulják, hogyan törődhetnek hüvelyük egészségével.

 

Hogyan várhatjuk el a nőktől, hogy megfelelően vigyázzanak vaginájuk egészségére, ha a témát tabuként kezeljük? Szeretnénk ösztönözni minden nőt, hogy csatlakozzon küldetésünkhöz, és segítsenek megváltoztatni ezt a hozzáállást. 

 

Walurinal® az Idelyn-től

 

A Walurinal® termékcsalád bizonyos hatóanyagai támogatják a húgyutak egészséges működését. A Walurinal® az Idelyn családhoz csatlakozott, amely így kibővült a Walurinal® női húgyutakkal kapcsolatos sokoldalú szakértelmével.

 

A Walurinal® szeretné felvértezni a nőket különböző praktikus megoldásokkal, azonban ezen túlmenően az is a célja, hogy ledöntse azokat a generációkon keresztül átívelő tévhiteket, amelyek félrevezették a nőket a húgyúti problémák okaival kapcsolatban. Szeretnénk elérni, hogy a nők megfelelő tudással rendelkezzenek a húgyutak egészséges működéséről, így segíteni nekik abban, hogy véget vethessenek a sorozatos égető problémáknak.  

 

Az Idelyn még csak nemrég kezdte el ezt a kezdeményezést. Szeretnénk megváltoztatni a társadalom hozzáállását és viselkedését, valamint támogatni egy nyílt és magabiztos kommunikációt a nők intim egészségéről.

Segíteni szeretnénk, hogy minden nő újra önmaga legyen!

Kapcsolat:

Walmark Kft.

1138 Budapest,

Madarász Viktor u. 47-49.

Magyarország

 

Email: info@walmark.hu

Telefon: +36 1 231 8090

 

További információ

Az oldal tetejére