Találatok

Ajánló levél

 az Idelyn® Beliema® termékcsaládhoz a hüvely bakteriális vagy gombás fertőzése esetén

 

A hüvely egészsége nagy részben a hüvelyflóra kiegyensúlyozottságán múlik. A hüvelyflórát különféle baktériumtörzsek alkotják. A hüvely nyálkahártyája nagy mennyiségű glikogént termel, amelyet glukózzá, majd tejsavvá alakítanak a Lactobacillusok, amelyek uralják a fiziológiás hüvelyflórát. Ez erősen savas környezetet biztosít a hüvelyben, 3,5-4,5 pH-t tartanak fenn, amely fontos szerepet játszik a hüvelyi fertőzések kivédésében.

A kiegyensúlyozott hüvelyi mikroflórát megzavarhatja a szexuális érintkezés, antibiotikum szedése, egyes fogamzásgátló módszerek, a közös mellékhelyiségek használata (sportlétesítmények, uszodák, utazások, stb.). Ha a hüvelyflóra egyensúlya megbomlik, kórokozók (baktériumok, gombák) szaporodhatnak el hüvelygyulladást, vaginitist okozva.

Ezért azok a termékek, amelyek Lactobacillust és tejsavat tartalmaznak, mint a Beliema® Effect, visszaállíthatják a hüvelyi egyensúlyt, ezáltal hatékonyan gátolva a kórokozó baktériumok, gombák elszaporodását, és megszüntetve az általuk okozott kellemetlen égő, viszkető érzést, hüvelyi folyást, és szagot. A Beliema® Effect hüvelytabletta gyógyászati segédeszköz, a hüvelyflóra bármilyen átmeneti változása esetén használható.

A Beliema® Effect hüvelytabletta mellett a termékcsalád további tagjai szintén gátolják a baktériumok és gombák szaporodását illetve enyhítik a külső nemi szervek égő, viszkető érzését.

Ilyen céllal fejlesztett ki nőgyógyászok közreműködésével a Walmark két kozmetikumot. A Beliema® Expert Intim Krém külső használatra készült kozmetikum. A külső nemi szervek égő, viszkető érzését enyhíti.

A második, a Beliema® Expert Intim Mosakodó is külső használatra készült kozmetikum, az intim testrészek higiéniájának biztosítása mellett az egész testen alkalmazható a mindennapi aktivitáshoz és az izzadással járó kellemetlenségek eltüntetésére.

Mindkét kozmetikum fertőtlenítő hatású klórhexidint tartalmaz, amely gátolja a baktériumok és a gombák elszaporodását valamint a szabadalmaztatott prebiotikus hatású BioEcolia®-t, amely a bőr mikroflórájának helyreállítását segíti. További, kozmetikumokra jellemző összetevőkkel is rendelkeznek.

Az oldal tetejére